Diensten

Onderhoud en reparatie

De beste techniek is zeker geen reden om te besparen op service. Integendeel. Kwaliteit herkent u aan het feit dat het totale pakket goed is. Daarom zijn oplossingen van D+H altijd een combinatie van uitstekende producten en betrouwbare diensten. Wij van D+H begeleiden en ondersteunen u van bij het begin. Stap voor stap. Persoonlijk, vriendelijk en competent. Wij zorgen er steeds voor dat de installaties van D+H u vreugde schenken – en geen extra werk.

Leg veiligheid vast in een contract

Het servicecontract van D+H biedt heel wat voordelen.

Als exploitant van een gebouw bent u verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van de rookafzuiging. Met een onderhoudscontract kunt u te allen tijde bewijzen dat u aan deze verplichting voldoet. Het servicecontract van D+H garandeert u in de eerste plaats uiteraard een regelmatig en vakkundig onderhoud. Zo hebt u de zekerheid van een ook op lange termijn betrouwbaar werkende RWA-installatie. Het servicecontract van D+H staat echter ook voor rendabiliteit en transparantie. Het zorgt ervoor dat uw uitgaven voor het onderhoud en de veiligheid steeds planbaar en overzichtelijk blijven.

Mobiel onderhoud

Alle installateurs- en onderhoudsbedrijven van D+H scholen zich regelmatig bij. Zo blijven ze steeds up-to-date wat betreft technologie, normen en voorschriften. Onze gecertificeerde servicepartners beschikken bovendien niet alleen over uitgebreide knowhow, maar ook over speciaal gereedschap. Want alleen zij hebben toegang tot de “service-kist” van D+H. Ook dankzij deze gereedschapskist stellen al meer dan 100.000 klanten het werk van D+H op prijs.

Een gereedschapskist die heel wat kan: gereedschap voor precisie en betrouwbaarheid.

  • De bluetooth-businterface leest alle gegevens van een D+H-centrale uit voor het technisch onderhoud.
  • Met de boorsjablonen van D+H worden de boringen voor D+H-aandrijvingsconsoles van de desbetreffende D+H-aandrijving tot op de millimeter nauwkeurig op het raamprofiel geplaatst.
  • De motortester van D+H plaatst de gemonteerde aandrijvingen bij de ingebruikname in de exacte positie om het raam nauwkeurig te sluiten.
  • Met de Powerline-programmeereenheid van D+H kunnen de aandrijfparameters worden aangepast aan gewijzigde gebruiksvoorwaarden.
  • rd.

Reparatie en aftersales

De missie van de aftersalesservice van D+H BeLux is ervoor te zorgen dat bij alle werkzaamheden kwaliteits- en veiligheidsnormen worden gerespectee.

Het is onze wens om onze klanten tevreden te stellen. Elke dag doen wij ons best om aan uw verwachtingen en behoeften te voldoen.