U bent elektricien?

Wij staan professioneel voor u klaar

Als elektricien draagt u een grote verantwoordelijkheid en moet u ervoor zorgen dat alles later bij het gebruik van het gebouw goed werkt. Om het werk voor u lichter te maken, hebben wij de montage van onze oplossingen zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Snelle bekabeling en een eenvoudige verbinding van de componenten onderling. Al onze oplossingen hebben een garantie van 5 jaar en zijn gecertificeerd conform de EN-norm.

MyCalc: berekening van het rookafvoeroppervlak + certificering van RWA-gecertificeerde raamprofielen

U staat bij de uitvoeringsplanning van de bouw van het dak en de gevel eerst voor de opgave om de geometrische rookafvoeroppervlakken van de ramen te berekenen. Om dit scenario voor u zo eenvoudig mogelijk te maken, heeft D+H de berekeningstool myCalc ontwikkeld. Daarin kunt u concrete gegevens, zoals de breedte en hoogte van de raamvleugel en het profiel, invoeren. Op basis daarvan wordt dan het overeenkomstige geometrische rookafvoeroppervlak berekend. Maar dat niet alleen: ook de passende D+H raamaandrijvingen wat de openingshoek resp. slaglengtes betreft inclusief de consoles worden meteen aan u voorgesteld.

Om met myCalc de aerodynamisch effectieve oppervlakken te berekenen die in het brandveiligheidsrapport vereist zijn, kunt u op ons rekenen. Rekening houdend met de gedefinieerde vereisten berekenen wij voor u een RWA-gecertificeerde raamprofiel. Want D+H beschikt over een uitgebreide keuze aan toegelaten RWA-gecertificeerde raamprofielen met verschillende profielsystemen. Met de door D+H opgestelde RWA-specificatie – zeg maar de exacte details van de vermogensklassen waaraan het systeem voldoet – staat niets de realisatie van het brandveiligheidsconcept nog in de weg.

230 V-rookafvoer

Onze rookafvoeroplossing van 230V vermindert het vereiste aantal kabels en de kosten. Zo profiteert u van een lager energieverbruik ter hoogte van de kabels en van kleinere kabeldiameters en -schachten.

De meest rendabele oplossing voor

  • Complexe grote projecten
  • Lange kabelsegmenten
  • Grote en zware ramen
  • Zeer hoge belastingen op het dak

De voordelen met een 230V-RWA

  • Kabeldiameter wordt verminderd met een factor 100
  • Kabellengte wordt verkleind
  • Fijnere kabellengtes voor de esthetiek
  • Gecertificeerd systeem van de besturing tot de aandrijvingen

Onze intelligente oplossingen

230 V-rookafvoer

Stuurkasten

Ook na de installatie staan wij voor u klaar met raad en daad. En dat bovendien dicht bij u in de buurt. U hebt een technisch probleem of hebt hulp nodig bij het onderhoud?