Bent u planningsdeskundige?

Eenvoudig plannen met D+H

Voor u is een nauwkeurige en kwalitatieve uitvoering naast een competente contactpersoon gedurende de volledige duur van het project onmisbaar? Bij D+H staat optimale ondersteuning bij de omzetting van rookafvoer- en ventilatieconcepten centraal. Wij respecteren alle relevante normen en bieden gecertificeerde oplossingen voor elke toepassing.

Alle planningsbestanden in een oogopslag

U vindt onze CAD- en BIM-bestanden voor al onze producten op BIM Object. De aanbestedingsteksten kunnen worden geraadpleegd op Ausschreiben.de (in het Duits en het Engels). Voor specifieke vertalingen in het Nederlands neemt u gerust contact op met ons.

MyCalc: tool voor de planning van het rookafvoeroppervlak en voor de RWA-gecertificeerde raamprofielen

U staat bij de uitvoeringsplanning van de bouw van de gevel eerst voor de opgave om de geometrische rookafvoeroppervlakken van de ramen te berekenen. Om dit scenario zo eenvoudig mogelijk te maken, heeft D+H de berekeningstool myCalc ontwikkeld. Daarin kunt u concrete gegevens zoals de breedte en hoogte van de raamvleugel en het profiel invoeren en komt u het overeenkomstige geometrische rookafvoeroppervlak te weten. Maar dat niet alleen: ook de passende D+H raamaandrijvingen wat de openingshoek resp. slaglengtes betreft inclusief de consoles worden meteen aan u voorgesteld.

Om met myCalc de aerodynamisch effectieve oppervlakken te berekenen die in het brandveiligheidsrapport vereist zijn, kunt u op ons rekenen. Rekening houdend met de gedefinieerde vereisten berekenen wij voor u een gecertificeerd . Want D+H beschikt over een uitgebreide keuze aan toegelaten RWA-gecertificeerde raamprofielen met verschillende profielsystemen. Met de door D+H opgestelde RWA-specificatie – zeg maar de exacte details van de vermogensklassen waaraan het systeem voldoet – staat niets de realisatie van het brandveiligheidsconcept nog in de weg.

Onze intelligente oplossingen

230 V-rookafvoer

Lichtkoepelsystemen

Ontdek onze stuurkasten van de serie CPS-M

Niets gevonden.