U bent raambouwer?

Plan zorgeloos met aandrijvingen van optimale kwaliteit van D+H

Als raambouwer bent u aangewezen op betrouwbare leveranciers met kwalitatief hoogstaande producten. D+H biedt krachtige en duurzame aandrijvingen die zich aanpassen aan uw behoeften. Onze kettingaandrijvingen van de CDC-serie passen perfect in elk profiel. In de gevel en in dakramen zijn ze bijna onzichtbaar en de montage is snel en eenvoudig.
Krachtig en snel: in noodgevallen zorgen onze tandheugelaandrijvingen voor een openingssnelheid van slechts 60 seconden. Onze raamgrendelaandrijvingen bieden maximale inbraakbeveiliging. Onze aandrijvingen voor lamellenramen zijn conform de EN-norm 12101-2  getest en goedgekeurd. Voor adviesverlening rondom ontwerp en planning of voor de geometrische en aerodynamische berekening van het rookafvoervlak neemt u gerust contact op met ons.
Wij ondersteunen u ook bij de coördinatie ter plaatse met alle ambachtelijke en bouwtechnische werken, inclusief rechtstreekse samenwerking met elektriciens. U profiteert van onze aanwezigheid ter plaatse en van onze klantenservice, evenals van onze reparatie- en onderhoudsservice.

MyCalc: tool voor de planning van het rookafvoeroppervlak en voor de RWA-certificering

U staat bij de uitvoeringsplanning van de bouw van de gevel eerst voor de opgave om de geometrische rookafvoeroppervlakken van de ramen te berekenen. Om dit scenario zo eenvoudig mogelijk te maken, heeft D+H de berekeningstool myCalc ontwikkeld. Daarin kunt u concrete gegevens zoals de breedte en hoogte van de raamvleugel en het profiel invoeren en komt u het overeenkomstige geometrische rookafvoeroppervlak te weten. Maar dat niet alleen: ook de passende D+H raamaandrijvingen wat de openingshoek resp. slaglengtes betreft inclusief de consoles worden meteen aan u voorgesteld.

Om met myCalc de aerodynamisch effectieve oppervlakken te berekenen die in het brandveiligheidsrapport vereist zijn, kunt u op ons rekenen. Rekening houdend met de gedefinieerde vereisten berekenen wij voor u een RWA-gecertificeerde raamprofiel. Want D+H beschikt over een uitgebreide keuze aan toegelaten RWA-gecertificeerde raamprofiel met verschillende profielsystemen. Met de door D+H opgestelde RWA-specificatie – zeg maar de exacte details van de vermogensklassen waaraan het systeem voldoet – staat niets de realisatie van het brandveiligheidsconcept nog in de weg.

Ontdek onze aandrijvingen voor lamellenramen