Over ons

D+H Groep

Wanneer het om frisse lucht gaat, zijn wij letterlijk in ons element. Want frisse lucht staat centraal bij alles wat wij doen. Het bedrijf begon in 1968 met de uitvinding van de eerste elektromotorische rookafzuiging. Met veel passie zijn we bijna 50 jaar later uitgegroeid tot de wereldwijd toonaangevende aanbieder van oplossingen voor rookafzuiging en innovatieve ventilatiesystemen. Het vertrouwen van mensen is nog steeds de kracht die ons drijft bij het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om te zorgen voor een veilige, gezonde en comfortabele sfeer in gebouwen. Dat noemen wij: Building Atmosphere.

Als familiebedrijf tot wereldwijd toonaangevende aanbieder van oplossingen voor rookafzuiging en ventilatie

Als onafhankelijk familiebedrijf werken wij van oudsher toekomstgericht. Zo heeft D+H zich continu ontwikkeld van innovatieve productaanbieder voor rookafzuiging tot globale systeemaanbieder voor rookafzuigoplossingen en comfortabele sfeer in gebouwen. En dat ook meer en meer in de digitale wereld. Daarmee blijven we ook wat betreft innovatiecapaciteit en innovatiesnelheid wereldwijd toonaangevend.
Ons doel is om met onze unieke knowhow steeds het eerste contactpunt te zijn voor onze klanten bij alle mogelijke uitdagingen. Dat doel bereiken we door consequent markt-, klant- en servicegericht handelen. Voor complete prestaties uit één hand in de domeinen rookafzuiging en ventilatie kunnen onze klanten vertrouwen op een wereldwijd netwerk van ruim 130 krachtige service- en verkooppartners in meer dan 50 landen.

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden