U bent dakdekker?

Onze krachtige aandrijvingen voor lichtkoepels en dakramen

De lichtkoepeloplossing van D+H combineert de aangename sfeer van optimale ventilatie met de veiligheid van een conform EN 12101-2 gecertificeerd RWA-systeem. Wij werken samen met bekende fabrikanten zoals Heller of Lamilux. D+H biedt bovendien montage-oplossingen op maat voor elke behoefte.

Het fijngevoelige krachtpakket

Zorgt voor optimale prestaties waar dat nodig is: het lichtkoepelsysteem SDS 2

De hoogvermogensaandrijving uit de serie DXD is speciaal ontworpen voor zware toepassingen in combinatie met rookafvoer en ventilatie bij lichtkoepelsystemen. Het Skylight Drive System (SDS) bestaat naast de aandrijfeenheid uit een passende montageset voor verschillende fabrikanten van lichtkoepels. De aandrijfeenheid is goed beschermd, zodat deze ook bij moeilijke omgevingscondities, zoals vocht of vuil, probleemloos kan worden gebruikt.

 

Dankzij een highspeedfunctie in de tandheugelaandrijving kan de koepel bij brand bijzonder snel worden geopend. Bovendien zorgt een intelligent kracht-toerental-routekeuzebeheer voor de nodige fijngevoeligheid bij het starten en uitschakelen. Een gedempte retour beschermt ook het ventilatorframe en de scharnieren.

 

D+H biedt gepersonaliseerde oplossingen dankzij een hoge mate van flexibiliteit met een uitstekende verhouding van kracht en energieverbruik: minder kosten voor de bekabeling, kleinere schakelkasten, plaatsbesparing en oplossingen voor grote projecten zoals de 230 V-oplossing. Kwaliteit “made in Germany” waarborgt een zeer lange levensduur met behuizingen van aluminium, zink en polycarbonaat – een nagenoeg onverwoestbare technologie.

Onze producten voor daken

Ontdek onze oplossingen voor lichtkoepelsystemen

Goede vooruitzichten voor een rendabele combinatie van rookafvoer en ventilatie

Hebt u een aanbestedingstekst nodig voor uw project?

Neem contact op met ons of ga naar Ausschreiben.de